Nadal: Srećan sam, igrao sam kako sam želeo

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 16:33

Nadal: Srećan sam, igrao sam kako sam želeo

Rafael Nadal je uspešno završio posao u meču četvrtfinala Mastersa u Rimu.

Španac se revanširao Aleksanderu Zverevu za poraz nedavno u Madridu, slavio je sa 6:3, 6:4 posle dva sata igre.

Teniser sa Majorke će se u polufinalu u subotu sastati sa Rejlijem Opelkom, koji je u prvom polufinalu dana pobedio Federika Delbonisa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadal je bio veoma zadovoljan svojom igrom protiv tenisera iz Nemačke.

"Veoma sam srećan. Mislim da sa om odigrao sasvim dobar meč, bez previše grešaka, na način na koji sam želeo", kaže Rafa.

On je stigao do svog 12. polufinala na Foro Italiku i polako diže formu za njegov omiljeni grend slem na Rolan Garosu.

"Ovo je svakako veoma važna pobeda za mene i to protiv jednog veoma dobrog igrača. Srećan sam što ću ponovo imati priliku da igram polufinale u Rimu. Dobio sam na samopouzdanju posle ovog trijumfa", priznao je Nadal.

Njemu će ovo biti 75 masters polufinale u karijeri i igraće protiv Opelke koji je prvi put u karijeri među četiri najbolja na turniru ATP Serije 1.000

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.