Nadal: Spremam se za dug oporavak...

Izvor: N1 televizija, 08.Sep.2018, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Spremam se za dug oporavak...

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal bio je utučen nakon što je predao polufinalni meč US opena Huanu Martinu del Potru.

Španac je odigrao nekoliko spektakularnih duela u Njujorku, a bol u desnom kolenu osetio je već u četvrtom gemu prvog seta.

Rafa je zatražio medicinski tajm aut, međutim, kako je vreme prolazilo bilo je jasno da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << može da izdrži i po završetku drugog seta pružio je ruku Argentincu.

"Veoma komplikovan momenat za mene. Nije mi bilo prijatno, a nešto što mora da me zabrine desilo se u najnezgodnijem trenutku. Ružan i komplikovna momenat koji želite da izbegnete pogotovo u ovom trenutku. Zaista je ovo bila sjajna sezona za mene. Moram da se osvrnem na sve što sam uradio i da se pripremim za dug oporavak od povrede," rekao je Nadal i dodao:

"Imao sam problema u drugom ili trećem meču na turniru. Posle toga je bilo malo bolje, ali na 2:2 u prvom setu sam osetio bol. Posle toga sam pokušavao da vidim, da li nešto može da se poporavi... Nije moglo."

Juan Martin del Potro is through to the #USOpen final

Rafael Nadal has retired with injury.

Reaction: https://t.co/tj9FBmvxcN#USOpenpic.twitter.com/bJNPbyfQIe

Prvi teniser sveta nije siguran koliko će biti van terena, ali prvi utisak je ohrabrujuć.

"Nisam siguran šta trenutno osećam, ali bol nije strašan. Doživljavao sam teške trenutke na terenu, a uz pravilan tretman očekujem da se što pre vratim. Ne mogu sada zaista da preciziram koliko će to da traje i kada bih mogao da zaigram," naglasio je Nadal.

Nadal je naglasio da mrzi da predaje mečeve, a ovo mu je treći put na Gren slem turnirima da je pre vremena morao da ide u svlačionicu..

"Čekao sam koliko sam dugo mogao, veoma je teško da se pozdravim i završim meč pre kraja. Ipak, u određenom momentu moramo da shvatimo kako je tako je. To i ne bi bio teniski meč, jedan stoji na sredini tereba, dok drugi igra."

"Mrzim da predajem mečeve, ali da ostanem na terenu i igram u ovom stanju, mislim da bi bilo previše".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nadal: Nisam siguran šta trenutno osećam

Izvor: N1 televizija, 08.Sep.2018

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal bio je utučen nakon što je predao polufinalni meč US opena Huanu Martinu del Potru...Španac je odigrao nekoliko spektakularnih duela u Njujorku, a bol u desnom kolenu osetio je već u četvrtom gemu prvog seta...Rafa je zatražio medicinski tajm aut, međutim,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.