Nadal: Novak radi stvari koje niko nikada nije

Izvor: B92, 07.Dec.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Novak radi stvari koje niko nikada nije

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je počastvovan što je deo rivalstva sa igračima kao što su Novak Đoković i Rodžer Federer.

Srpski, španski i švajcarski teniser čine, po mnogima, najbolju generaciju u istoriji ovog sporta, a zajedno su osvojili čak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 41 Gren slem trofej.

Đoković je na završnom turniru u Londonu uspeo da izjednači na 23-23 sa Nadalom, a potom i na 22-22 sa Federerom.

„Evako rivalstvo je drugačije. Znam da je Novak Đoković neverovatan igrač. On radi stvari koje niko nikada ranije nije radio. Rodžer Federer je poseban jer je njegova igra kombinacija različitih stilova. Što se tiče Đokovića, mislim da njegov stil nije daleko od mog. Uživam u oba rivalstva. Srećan sam što sam deo toga“, rekao je Nadal.

On je dodao da ne zna da li će u budućnosti osvojiti još neki Gren slem trofej.

„Iza mene nije moja najbolja sezona, ali sam završio na petom mestu na svetu. Nadam se da ću biti spreman da u sledećoj sezoni igram na najvišem nivou. Ne znam da li ću osvojiti još neki Gren slem. Radim naporno kako bih stvorio šansu za to.“
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Federer je poseban, Đokovićev stil nije daleko od mog

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2015

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je počastvovan što je deo rivalstva sa igračima kao što su Novak Đoković i Rodžer Federer. - Svako rivalstvo je drugačije. Znam da je Novak Đoković neverovatan igrač. On radi stvari koje niko nikada ranije nije radio. Rodžer Federer je poseban jer...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.