Nadal: Ne brinite, biću spreman za Melburn

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Ne brinite, biću spreman za Melburn

Osvajač 11 Grend slem trofeja na Rolan Garosu, Španac Rafael Nadal, posle povlačenja sa turnira u Brizbejnu poručio je svojim navijačima da će sve biti u redu.

Nadal je zbog problema sa butnim mišićem ipak rešio da se povuče, baš kao i prošle godine na istom turniru, ali tada ga je mučilo koleno.

Zanimljivo je da je on u celoj prošloj sezoni odigrao samo devet turnira, ali i to mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bilo dovoljno da godinu završi na drugom mestu ATP liste.

Nadal je, kako bi umirio svoje navijače, najavio da će ipak biti spreman za Australijan Open koji startuje 14. januara.

"Treniraću i dalje ovde u Brizbejnu. Neću prestati da radim. Možete da me gledate do subote svaki dan ovde kako treniram. Zaista sam nuveren da ću biti sto odsto spreman za Melburn. Meni je to veliki cilj, da budem spreman za Australijan Open i da se tamo borim za titulu", rekao je Nadal.

Španski teniser je dodao da je razočaran što neće moći da se takmiči do kraja nedelje.

"Povreda butine je splet nesrećnih okolnosti, posledica mog dugog odusustva sa terena. Moram to da prihvatim. ovo je druga godina zaredom kako u Brozbejnu ne mogu da gledaju moje mečeve. Ja ipak najviše patim zbog svega toga, ali mislim da je bilo ispravno da se povučem", zaključio je teniser iz Manakora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.