Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 05:30

Nadal: „Nažalost, ne usuđujem se da kažem bilo šta“

Rafael Nadal opekao se više puta kada je u pitanju njegov povratak na teren. Sve prognoze koje je davao nisu se obistinile. Od početka godine odigrao je turnir u Brizbejnu, a od tada odložio nekoliko nastupa, uključujući i poslednji u Indijan Velsu. 
Istakao je jedan od najboljih tenisera svih vremena da neće davati nikakve najave što se tiče njegovogo povratka, ali da se nada da će igrati na šljaci.
Prvi cilj je da pokušam da se takmičim i idem iz dana u dan. Daću sve od sebe da pokušam da počnem sezonu na šljaci, što je moj cilj, radim na tome i trudim se, ali od sada šta može da se desi… Ne usuđujem se više da kažem bilo šta, jer...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.