Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2009, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Biću spreman za duel sa Srbijom

MADRID - Najbolji teniser sveta Rafael Nadal iz Španije naveo je danas da mu je potrebno samo malo odmora kako bi se oporavio od povrede zbog koje nije mogao da na prošlondeljnom turniru u Roterdamu pruži svoj maksimum.

Nadal je u finalu Roterdama izgubio od Britanca Endija Mareja sa 1:2 (3:6, 6:4, 0:6), ali se činilo da je na njegovu igru uticala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povreda desnog kolena.

"Nije koleno u pitanju, već istegnuće tetive malo niže. Ono mi, pre svega, smeta pri servisu, ali smo svi u mom timu sigurni da neće biti ozbiljnijih problema", kazao je Nadal novinarima u Madridu.

Nadal bi sledeće nedelje trebalo da igra na turniru u Dubaiju, a potom i da početkom marta predstavlja reprezentaciju Španije u duelu sa Srbijom u prvom kolu Dejvis kupa.

"Biću spreman za Dejvis kup. Treba mi samo malo odmora. Očekujem da zaigram i u Dubiju, ali tek ćemo videti. Sezona je tek počela, a već sam odigrao mnogo mečeva u kratkom terminu. Normalno je da se mišići zamore", istakao je Nadal.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal će biti spreman za Srbiju

Izvor: B92, 16.Feb.2009

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal rekao je da mu je potrebno samo malo odmora kako bi se oporavio od povrede...Španac zbog povrede nije mogao da pruži svoj maksimum na ATP turniru u Roterdamu. Nadal je u finalu tog turnira izgubio od Britanca Endija Mareja sa 1:2, po setovima 3:6, 6:4, 0:6, ali je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.