NADAL PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM: Nisam favorit ovaj put!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Jun.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADAL PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM: Nisam favorit ovaj put!

Španski teniser Rafael Nadal će se u polufinalu Rolan Garosa sastati sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, a pred meč je rekao da će biti nervozan zbog važnosti meča.

"Nisam favorit ovaj put, nemam šta drugo da dodam. Trudim se da igram najbolje što mogu, i poslednja stvar o >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kojoj ću razmišljati je da li sam favorit. Takve reči i priče vetar odnese. Ali kako turnir odmiče, igram sve bolje i to je uobičajeno", rekao je Nadal. Njegovu dominaciju u Monte Karlu prekinuo je upravo Đoković, kome nedostaje samo titula na Rolan Garosu da kompletira riznicu trofeja sa Grend slem turnira. "Biću nervozan, ali ako niste nervozni u meču polufinala protiv najboljeg tenisera sveta, to je zato što ne uživate i ne osećate tenziju i strast koju meč nosi", zaključio je Nadal.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nadal: Znao sam da će biti teško

Izvor: Mondo, 07.Jun.2013

Španski teniser posle sjajnog duela sa Novakom Đokovićem kaže da je očekivao veliku borbu. Svejedno mu je protiv koga će igrati u svom osmom finalu na Rolan Garosu...Teškom mukom izborio se Rafael Nadal da zadrži epitet kralja šljake...Posle skoro pet sati igre slomio je otpor Novaka Đokovića...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.