Glavu gore, Duci, bio si sjajan!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavu gore, Duci, bio si sjajan!

Dušan Lajović nije imao snage za još jedan, završni korak ka tituli.

Posle eliminacije Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, nadali smo se da Dušan Lajović može i do titule u Monte Karlu posle sjajnih rezultata u proteklih nekoliko dana, ali nažalost, naš teniser u finalu nije uspeo da savlada iskusnog Italijana Fabija Fonjinija.

U borbi za trofej u Monte Karlu, Fonjini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je slavio sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:4, posle bolje igre u većem delu meča.

Ali, bez obzira na ovakav epilog, Lajović može da bude prezadovoljan  onim što je pokazao u Monte Karlu i sutra ga na novoj ATP listi očekuje veliki napredak, sa 48. na 24. mesto.

Lajović je danas dobro počeo u finalu, prvi je napravio brejk u trećem gemu za vođstvo od 2:1, potom je osvojio jedan čudesni poen, ali onda Fonjini uzvraća, uspeva da izjednači na 2:2 i počeo da kontroliše situaciju na terenu.

Italijan zatim dobija i naredna tri gema i do kraja rutinski osvojio prvi set. I u drugom je Lajović bio ravnopravan u prva četiri gema, ali potom Fonjini stiče prednost, pa iako je imao problema sa povredom mišića, iako je tražio medicinsku pomoć, italijanski teniser je uspšeo da dobije ovaj meč i osvoji titulu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović ipak bez titule, od ponedeljka 24. na svetu

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2019

Dušan Lajović izgubio je danas u finalu masters turnira u Monte Karlu od Italijana Fabija Fonjinija u dva seta, 3:6 i 4:6...U njihovom prvom duelu Fonjini je do pobede došao posle sat i 38 minuta igre...Fonjiniju je ovo prva masters titula u karijeri, a ukupno deveta na ATP turnirima. Lajović u svom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.