Endi Mari otkazao učešće na rolan Garosu

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 14:03

Endi Mari otkazao učešće na rolan Garosu

Posle Rafaela Nadala još jedan Grend Slem šampion preskače Pariz

Britanski teniser Endi Mari saopštio je da neće igrati na predstojećem Rolan Garosu, jer želi da se spremi najbolje što može za deo sezone na travi, sa akcentom na Vimbldon, objavio je Bi Bi Si.

Mari (36) je od 2017. samo jednom igrao na grend slemu u Parizu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , na kom je samo jednom stigao do finala, 2016. godine, kad ga je Novak Đoković pobedio 3:1 u setovima.

Britanac je ove sezone osvojio jedan čelendžer turnir na šljaci, ali je na jačim turnirima, iz serija 250, 500 i 1000, ispadao veoma rano.

Posle Nadala, Mari je drugi grend slem šampion koji se povukao sa Rolan Garosa, a od ranije se zna da u Parizu ove godine neće igrati ni Mateo Beretini, Marin Čilić i Pablo Karenjo Busta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠTA OD POVRATKA: Beretini neće zaigrati u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023

Očekuje da zaigra u Štutgartu...Italijanski teniser Mateo Beretini objavio je da će zbog povrede propustiti Rolan Garos...- Neću biti spreman za Pariz. Očekujem da se na teren vratim 12. juna u Štutgartu - napisao je Beretini na Instagramu...Italijan je u aprilu na turniru u Monte Karlu doživeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.