DA LI MOŽE DA BUDE KAO NEKAD: Oglasio se doktor Rafaela Nadala

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 12:13

DA LI MOŽE DA BUDE KAO NEKAD: Oglasio se doktor Rafaela Nadala

Bik sa Majorke počeo da trenira posle duže pauze.

Još od januara nema Rafaela Nadala. Povredio se na Australijan Openu i tada kreće hod po mukama Bika sa Majorke. Više od osam meseci se oporavljao da bi tek nedavno počeo sa treninzima.

Doktor Anhel Ruis Kotoro, lekar Rafaela Nadala, oglasio se na temu koliko će Rafi biti potrebno da se vrati u formu i da li može da bude kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je nekad bio.

- Nadal ima veoma jaku bazu mentalnog zdravlja. Jaka je ličnost, pokazao je tokom godina takmičenja. To je stvarno jedna od njegovih vrednosti. Kada imate takvu povredu, borite se i onda vidite da ne možete, morate na operaciju… To je teška situacija. Morate da mu pomognete - rekao je doktor Kotoro i dodao:

- On poznaje ovaj proces i želi opet da igra. Čini sve što je u moguće da bi se to dogodilo. Dva puta se već vraćao, vratiće se još jednom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.