Bazel: Antibiotici deluju, siguran start Nadala

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazel: Antibiotici deluju, siguran start Nadala

Rafael Nadal, treći teniser sveta, plasirao se naredno kolo turnira u Bazelu, pošto je u dva seta savladao Bolelija sa 6:2, 6;2, posle 73 minuta igre. Španac će u osmini finala igrati sa boljim iz meča između Veselog i Horberta.

Nadal je masters u Šangaju okončao već u prvom meču zbog upale slepog crveva, pa je bilo pitanje da li je i koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << spreman za Bazel. Takođe, minulih dana se mnogo spekulisalo i da li će biti fit za završni masters u Londonu. Po svemu sudeći antibiotici su odradili svoj deo posla, pa bi Nadal tek nakon Londona mogao na operaciju.

Ovo mu je bila četvrta pobeda nad Bolelijem, koji protiv Nadala u Bazelu nije imao niti jednu šansu za brejk. Španac je u prvom delu poveo sa 4:2, a onda na servis protivnika, bez izgubljenog gema realizovao brejk i set loptu.

U drugom delu igre Boleli se držao do šestog gema, kada je Nadal napravio prvi brejk u ovom setu za 4:2, a već prilikom narednog servisa Italijana, treći teniser sveta realizovao je drugu meč loptu i plasirao se u osminu finala.

(Foto: Beta/AP/Vincent Thian)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Pobeda Nadala za osminu finala

Izvor: Press, 20.Okt.2014

Španski teniser Rafae Nadal ostvario je prvu pobedu u oktobru i plasirao se u osminu finala ATP turnira u Bazelu. . Nadal je u prvom kolu bio ubedljiv protiv domaćeg tenisera Simeonea Bolelija sa 6:2, 6:2, posle nešto više...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.