Samo da Kosta ne prođe kao Krkić

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo da Kosta ne prođe kao Krkić"

Radomir Antić očekuje da Dijego Kosta neće proći kao Bojan Krkić 2010, kada ga uprkos obećanju, selektor Španije Visente del Boske nije pozvao na Mundijal.

"Želeo sam da pozovem Bojana, koji je srpskog porekla, dok sam bio selektor Srbije, ali ga je Del Boske ubedio da igra za Španiju, a na kraju to obećanje nije ispunio. Nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se to Kosti neće desiti ", rekao je Antić za časopis "Kvoliti sport".

Kosta, koji je rođeni Brazilac, odlučio je u oktobru prošle godine da igra za Španiju na Mundijalu u Brazilu 2014. godine.

Antić je u karijeri, pored Atletika, vodio i Real Madrid, Barselonu, Ovijedo i Saragosu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Samo da Kosta ne prođe kao Krkić"

Izvor: B92, 24.Feb.2014

Radomir Antić očekuje da Dijego Kosta neće proći kao Bojan Krkić 2010, kada ga uprkos obećanju, selektor Španije Visente del Boske nije pozvao na Mundijal..."Želeo sam da pozovem Bojana, koji je srpskog porekla, dok sam bio selektor Srbije, ali ga je Del Boske ubedio da igra za Španiju, a na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.