Izvor: Blic, 23.Sep.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pižon će nas odvesti na Prvenstvo Evrope

Kod nas Srba se stalno traže neke analize, narušava atmosfera i ruši ono što je mukotrpno izgrađeno. Mi reprezentativci smo najbolje na svojoj koži osetili turbulencije posle Mundijala u Južnoj Africi. U meču protiv Slovenije u Beogradu se to jasno videlo.

Ne stidim se reći da sam najlepše godine sa "orlovima” proveo pod komandom Radomira Antića i zahvalan sam mu na svemu što je uradio za reprezentaciju i nas igrače. Treba, međutim, da se okrenemo budućnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ako je moralo da dođe do smene, onda je odlično što je poverenje dobio Pižon. Sarađivao sam s njim u mladoj reprezentaciji i zam da poseduje kvalitet da ostvarimo plasman na prvenstvo Evrope.

Nisam za to da Kleo igra za našu reprezentaciju. Srbija pripada Srbima. Daleko od toga da sam nacionalista ili, ne daj bože, šovinista. Ali je ovo naš nacionalni tim i treba da budemo ponosni na ono što imamo. Srbija je, međutim, demokratska država i ako je mišljenje većine da Kleo treba reprezentaciji, neću imati ništa protiv.

Brazilcu, inače, lično želim da zaradi milione, kao i da ih donese Partitanu, odnosno da sa crno -belima izbori plasman u sledeću rundu Lige šampiona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.