Zaplenjeno više od 15 kilograma skanka u Raškoj

Izvor: Press, 16.Apr.2013, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od 15 kilograma skanka u Raškoj

Lišili su slobode i zadržali do 48 sati Stefana V. (24) iz Beograda zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su juče oko 17.30 časova u Raški na regionalnom putu Kopaonik - Jošanička Banja u mestu zvanom Mali vodovod prilikom pregleda putničkog vozila "ford" beogradske registracije, kojim je upravljao Stefan V., u specijalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << napravljenom bunkeru u zadnjem delu vozila pronašli 15 paketa od providne PVC folije sa preko 15,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga skank

Sumnja se da je pronađena opojna droga bila namenjena daljoj prodaji na beogradskom tržištu.

Uviđaj je po ovlašćenju istražnog sudije Višeg suda u Kraljevu izvršio istražni sudija Sudske jedinice u Raški u prisustvu pripadnika raščanske kriminalističke policije.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRALJEVO: Beograđanin uhapšen u švercu 15 kg skanka

Izvor: Kurir, 16.Apr.2013

Skank je pronađen u zadnjem delu vozila u kome je policija pronašla 15 paketa sa više od 15,5 kilograma skanka..KRALJEVO - Pripadnici Policijske stanice Raška su zaplenili preko 15,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga skank i tako presekli još jedan lanac trgovine drogom,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.