Teretnjaci na Horgošu čekaju tri sata

Izvor: RTS, 22.Apr.2017, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci na Horgošu čekaju tri sata

Teretna vozila danas samo na Horgošu čekaju na izlasku iz zemlje oko tri sata, saopštio je AMSS, koji podseća vozače i da se informišu o zatvorenim ulicama u Beogradu zbog održavanja maratona.
Pored mokrih kolovoza i opasnosti od poledice promena vremena donela je u pojedinim krajevima Sbije zimske uslove vožnje, a na pojedinim putevima i učestalije odrone zemlje i kamena, saopštio je AMSS.
Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ih je između Kraljeva i Raške pored Ibra, na đerdaspkoj magistrali od Velikog Gradišta ka Donjem Milanovcu i Kladovu, ima ih kroz ovčarsko-kablarsku, gredeličku, sićevačku i drensku klisuru, poslednjih dana su česti i u planinskim predelima.
AMSS podseća na održavanje 30. "Beogradskog maratona" zbog kojeg će vozačima na području glavnog grada trebati mnogo više strpljenja nego uobičajeno.
Zato je potrebno da se dobro informišu o zatvorenim ulicama.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teretnjaci na Horgošu čekaju 3 sata, u Beogradu gužve zbog maratona

Izvor: Blic, 22.Apr.2017

Teretna vozila danas samo na Horgošu čekaju na izlasku iz zemlje oko tri sata, saopštio je AMSS, koji podseća vozače i da se informišu o zatvorenim ulicama u Beogradu zbog održavanja maratona...Pored mokrih kolovoza i opasnosti od poledice promena vremena donela je u pojedinim krajevima Sbije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.