Sušica u šestoj probi remizirala protiv Takova

Izvor: KGsport.info, 25.Feb.2019, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sušica u šestoj probi remizirala protiv Takova

Fudbaleri Sušice bolje odigrali posle odmora, postigli dva gola protiv Takova i ispustili
pobedu
Na pomoćnom terenu Metalca sa veštačkom travom u Gornjem Milanovcu, sastali su se lideri dve zone, Takovo iz Zapadno – moravske i Sušica iz Šumadijsko – raške zone, koji su odigrali nerešeno 2:2 (0:1). Bila je to šesta kontrolna utakmica Kragujevčana, koji su kao i na prethodnim utakmicama pokazali da se >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << uspešno pripremaju za očuvanje prve pozicije na tabeli.
Susret je odigran u velikom ritmu i u drugom poluvremenu pod reflektorima, a gledaoci su videli lepe akcije i četiri pogotka.
Prvo poluvreme pripalo je domaćinu, koji je iskorištio grešku u odbrani Sušice i došao do rezultatske prednosti preko Mijailovića u 38. minutu. Prednost je posle odmora duplirao Radojičić u 56. minutu.
Tek posle ovog pogotka i paljenja reflektora „probudili“ su se gosti iz Kragujevca. Pojačali su pritisak na gol Takova i to materijalizovali sa dva pogotka.
Prednost domaćina u 66. minutu smanjio je Stefan Božović sa bele tačke, posle lepe solo akcije beka Baroša preko leve strane, koji je oboren u kaznenom prostoru Takova.
Stefan Božović postigao prvi gol za Sušicu u Gornjem Milanovcu, baš kao i protiv Radničkog na početku priprema Drugi pogodak je malo „remek delo“ najboljeg strelca Sušice Peđe Živadinovića, koji je iskosa sa leve strane sa oko 18 metara izvrsnim lob udarcem izjednačio na 2:2. Isti igrač je u poslednjem minutu imao šansu i za preokret rezultata u korist kragujevačkog zonaša, ali je lopta umesto u mreži završila na prečki.
Inače, na ovoj utakmici Sušica je nastupila bez kapitena Vladimira Bate Božovića, a u drugom poluvremenu u igru je ušao iskusni Miloš Simić, koji je u ekipi lidera Šumadijsko-raške zone preuzeo i ulogu trenera, što je uticalo i na rezultat.
Bila je ovo druga utakmica Sušičana koja je okončana nerešenim rezultatom, jer je i sa Napretkom iz Markovca odigrano 2:2. Zabeležen je samo jedan poraz od Radničkog 1923 na startu priprema (3:4) i pobede protiv 21. oktobra (3:1), Jošanice u Novom Pazaru (4:0) i Karađorđa iz Topole (4:1).      
TAKOVO – SUŠICA 2:2 (0:1)
GORNJI MILANOVAC
Pomoćni teren FK Metalac.
Gledalaca: 100.
Sudija: M. Miletić (Gornji Milanovac).
Strelci: Mijatović u 38, Radojičić u 56. za Takovo, Božović u 66. iz jedanaesterca i Živadinović u 80. minutu za Sušicu.
TAKOVO: Košanin, Šekularac, Đoković, Pavlović, Ilić, Dragojević, Mijatović, Jevtović, Radojičić, Milošević, Stojić. Igrali su još: Bojović, Milović, Matić, Nikolić, Marković.
SUŠICA: Veličković, Kukić, Baroš, Lepović, Ljubisavljević, Filipović, Ilić, Krstić, S. Božović, Bogojev, Živadinović. Igrali su još: Vasojević, Arsenijević, Mijailović, Simić, Blagojević.
Lider sa sušičkog brda treba da odigra još tri probna susreta do kraja ovog pripremnog perioda. Za sredu je planirano da se u Sušici odigra utakmica sa Šumadijom 1903, ali to još nije konačno potvrđeno.
Za nedelju (3. mart) je predviđeno gostovanje u Toponici i duel sa Šumadijom, a generalna proba sa Moravom iz Velike Plane 10. marta.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.