Raška: Zaplenjeno 8.000 paklica cigareta

Izvor: Press, 13.Nov.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raška: Zaplenjeno 8.000 paklica cigareta

Policija iz Raške je prethodne noći zaplenila 8.000 paklica raznih vrsta cigareta, saopštila je danas PU Kraljevo.
Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Raškoj, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičeni supružnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i tom prilikom u gepecima njihova dva putnička vozila, pronašli su 8.000 paklica cigareta marki „marbl“ i
„merilin“, bez akciznih markica.

 
Sumnja se da su cigarete, koje su privremeno uz potvrdu oduzete, nabavljene na području Novog Pazara radi dalje prodaje.
Osumnjičeni supružnici su po nalogu osnovnog javnog tužioca saslušani, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene trgovine, a krivična prijava biće podneta u redovnom postupku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 8.000 paklica cigareta

Izvor: Blic, 13.Nov.2014

Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu - Policijske stanice Raška, oko ponoći zaplenili su 8.000 paklica raznih vrsta cigareta...Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Raški,  policajci su  pretresli stan i druge prostorije u kojima žive supružnici (1967) i (1973)...Tom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.