Olja Simović pobednica konkursa Pravoslavlje na internetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja Simović pobednica konkursa "Pravoslavlje na internetu"

Olja Simović iz Raške snimila je najbolju fotografiju za ovogodišnji konkurs "Pravoslavlje na internetu" čije takmičenje već četvrnaest godina za redom organizuje Društvo ljubitelja fotografije, filmskih i video ostvarenja "Beofoto" iz Beočina. Fotografiju za drugu nagradu snimio je Vladimir Sajapin iz Rusije, dok je treća nagrada pripala Sretenu Panteliću iz Valjeva.

Najbolju kolekciju fotografija za ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konkurs poslao je Slobodan Čavić iz Šimanovaca, drugu nagradu je osvojio Aleksej Litjagov iz Rusije, a treća je pripala Ani Dunikovski Dmitruk iz Poljske.

Žiri Foto kino i video saveza Vojvodine pohvalio je pojedine radove u obe konkurencije. Pohvale za fotografiju zaslužili su: Suzana Galić iz Obrenovca, Ivana Lukić iz Velike Hoče i Biljana Latinović iz Bosne i Hercegovine.

Za kolekciju fotografija pohvale su dobili Dominika Kovačević iz Poljske, Miloš Karaklić iz Sevojna i Vojislav Luković iz Beograda.

Nagradu "Sava Dragojlović", koju dodeljuje žiri organizatora izložbe za najbolju fotografiju domaćeg autora, osvojio je Milinko Radosavljević iz Beograda.

Na ovogodišnji konkurs stiglo je 357 fotografija od strane 80 autora iz Rusije, Severne Makedonije, Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Poljske i 28 gradova Srbije. Žiri, koji su činili Dušan Živkić i Siniša Bubnjević, prihvatio je 163 fotografije 67 autora.

Svečano otvaranje 14. Međunarodne izložbe fotografija "Pravoslavlje na internetu", na kojem će biti dodeljena priznanja nagrađenim i pohvaljenim autorima, održaće se u subotu, 9. novembra u holu Doma kulture u Beočinu u 19,00 časova. Postavka od 82 fotografije biće izložena do 22. novembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.