Kopernikus kupio dve radio stanice

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopernikus kupio dve radio stanice

Agencija Republike Srbije za privatizaciju objavila je da je sa kompanijom Kopernikus potpisala ugovore o prodaji radija „Šid“ i „Raška“, ukupne vrednosti 545.950 evra

Kopernikus Cable Network je Radio „Raška“ platio 14.950 evra, a za Radio „Šid“ je dao 531.000 evra što je cena 76 puta veća od početne, po kojoj je taj lokalni radio bio ponuđen.

U sistemu „Kopernikus“ su kablovski operater i televizija s tri kanala.

Agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za privatizaciju je bila obavezna da pre potpisivanja ugovora dobije saglasnost Uprave Ministarstva finansija Srbije za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

Do sada je potpisano šest ugovora o prodaji kapitala medijskih preduzeća, a prva četiri su potpisana 25. septembra. To su kupoprodajni ugovori za Radio-televiziju „Inđija“, televiziju „Apolo“ iz Novog Sada i informativno propagandne centre „Vladičin Han“ i „Kula“.

Agencija za privatizaciju je oglasila privatizaciju 50 medija, od čega su 22 prodata u prvom krugu, dok 28 ide u drugi krug privatizacije.

Rok za završetak privatizacije medija u vlasništvu Republike Srbije i lokalnih samouprava je 31. oktobar. Ako do tada ne budu prodati, njihov kapital će besplatno biti podeljen bivšim i sadašnjim zaposlenima.

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Evo kako će se plaćati stanovi u "Beogradu na vodi"

Izvor: Blic, 30.Sep.2015

Kompanija "Beograd na vodi" objavila je na svom sajtu način plaćanja stanova koji će se graditi u dve kule. Već nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora potrebno je platiti 10 odsto od ukupne vrednosti stana...Nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora plaća se 10 odsto za sada nedefinisane cene stana,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.