Građani blokirali magistralni put zbog nestašice vode

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2012, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani blokirali magistralni put zbog nestašice vode

Meštani novopazarskog naselja Deževski put blokirali su danas magistralni put Novi Pazar-Raška zbog višemesečne nestašice vode. Putem propuštaju samo vozila hitne pomoći.

Oni tvrde da pojedine kuće u tom naselju nemaju vodu poslednjih mesec dana, a neke čak i dva meseca.

Jedan od meštana tog naselja Zoran Veljković rekao je Radiju "Sto plus" da će blokada trajati dok im neko iz opštine ne pomogne.

"Do sada nismo naišli na razumevanje opštinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vlasti i zato ćemo ovde ostati sve dok budemo morali, jer smo na to primorani", rekao je Veljković.

Dodao je da su ih nadležni iz Vodovoda i opštine pozivali da dođu na razgovor, ali su oni to odbili, zahtevajući da neko dođe tamo gde su oni.

Direktor novopazarskog Vodovoda Hanefija Brničanin i nadležni u Opštini danas nisu odgovarali na telefonske pozive novinara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.