Za praznike rezervisano 70% aranžmana u srpskim banjama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2021, 10:33

Za praznike rezervisano 70% aranžmana u srpskim banjama

Za predstojeće prvomajske i uskršnje praznike već je rezervisano više od 70 odsto kapaciteta u srpskim banjama a stalno se povećava i broj rezervacija za mesta u planinskim centrima, izjavila je direktorka Turističke organizacije Srbije (TOS) Marija Labović za Tanjug.

Kada se uzme u obzir da je pandemija korona virusa nametnula novi trend da se aranžmani rezervišu u poslednjem trenutku, neposredno pred samo putovanje, može se očekivati da se i većina od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preostalih oko 30 odsto kapaciteta rasproda i da banje za praznike budu pune gostiju.

Puno ljudi na jednom mestu poslednjih godinu dana je samo po sebi rizično, zbog povećane mogućnosti širenja infekcije korona virusom, pa iz TOS-a na sve one koji odluče da putuju, apeluju da se ponašaju odgovorno i da se pridržavaju svih epidemioloških mera.

"Takvo ponašanje je neophodno kako bi zaštitili sebe i druge.

Takođe, apelujemo i da obrate pažnju na očuvanje prirode, da budemo odgovorni i u tom smislu", ističe Labovićeva.

Ona najavljuje da će Turistička organizacija Srbije nakon praznika krenuti sa posebnom kampanjom namenjenom domaćim turistima.

"Kampanja će se odvijati pod sloganom 'Ja biram Srbiju" i njome ćemo promovisati manje poznate destinacije u našoj zemlji", kaže Marija Labović.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi pohitali u banje i planine za praznike - očekuju se popunjeni kapaciteti

Izvor: B92, 25.Apr.2021

Za predstojeće prvomajske i uskršnje praznike već je rezervisano više od 70 odsto kapaciteta u srpskim banjama a stalno se povećava i borj rezervacija u planinskim centrima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.