U Srbiji 1. maj proslavljen na izletištima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji 1. maj proslavljen na izletištima

Praznik rada 1.maj u Srbiji je svečano obeležen roštiljanjem po poznatim izletištima u blizini gradova.

Palić je jedno od najvećih i najposećenijih izletišta u Vojvodini, koje je za prvomajske praznike, tradicionalno vrlo posećeno.



Pored proslave na Paliću, prvomajski praznici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se obeležavaju i u Subotici, i to na jedinstven način. Naime, samo u tom gradu na severu Bačke, još uvek postoji - mini Jugoslavija.



Pored Fruške gore, mesto gde često volimo da provedemo prvi maj jeste i Kamenički park, najveći novosadski park.



Izletišta i turistički centri prepuni su gostiju, a i Fruška gora je jedno od njih.

 

 
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi maj u Srbiji

Izvor: RTS, 01.Maj.2017

Širom Srbije prvomajskim urankom obeležava se Međunarodni praznik rada. . Srebrno jezero, poslednjih godina sve češći je izbor mladih za prvomajski uranak. Mnogi dolaze prvi put, ali mu se i veliki broj njih redovno vraća...Zbog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.