Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Televizija i ja živimo zajedno već 30 godina

NOVI SAD - Privredna komora Vojvodine, po već ustaljenoj dugogodišnjoj tradiciji, i ove godine je dodelila Prvomajske nagrade preduzećima i pojedincima koji su ostvarili zapažene rezultate u poslovanju. Ovo prestižno priznanje ovog puta dobilo je 13 preduzeća i šest pojedinaca iz Vojvodine. Među dobitnicima Prvomajske nagrade je i generalni direktor Radio televizije Vojvodina Dina Kurbatvinski- Vranešević za tridesetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rad i postignute rezultate u poslovanju naše kuće.

Zahvaljujući na velikom priznanju, gospođa Dina Kurbatvinski-Vranešević je izjavila:

„Intimno, ova nagrada mi mnogo znači, jer Televizija i ja zajedno živimo već trideset godina. Mislim da je uspeh kada povežete hobi i posao, a kod mene se upravo to dogodilo. Mislim da sam se ja svih trideset godina trudila, šta god da sam radila, da dobijem neko ovakvo priznanje koje mi znači, jer je svakome kada za uloženi rad dobije neku veliku nagradu. Ja sam preuzela veliku obavezu da iz one ruševine koja stoji na Mišeluku, a unutar kuće je još gore, pokušam da napravim Javni servis građana Vojvodine."

Nagrada za sve zapošljene u RTV

Dina Kurbatvinski-Vranešević je i napomenula da nagradu mora da poveže sa 1162 zaposlenih, sa menadžmentom koji je prati, sa svima iz programa, emisione tehnike i ostalih celina unutar RTV-a.

„Svi su oni doprineli tome da dobijem ovu nagradu i mislim da ću je na adekvatan način sa svima njima i podeliti" obećala je generalna direktorica.

Gospođa Dina Kurbatvinski-Vranešević je izjavila da su nerešeni odnosi između RTV i RTS veliki problem ove kuće. Ipak, građani Vojvodine će dobiti mnogo bolji signal, da će predajnik na Vnecu ponovo biti u rukama RTV.

U ovim investicijama treba očekivati i pomoć pokrajinskog Izvršnog veća, jer su to projekti koji su u interesu svih građana Vojvodine.

Direktorica je svoju poruku završila nadom da će ova kuća uskoro dobiti novi i adekvatan prostor koji je neophodan za ozbiljan rad svih zaposlenih u RTV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.