Sutra održavanje prve sednice parlamenta u 2019. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra održavanje prve sednice parlamenta u 2019. godini

Predsednica parlamenta Maja Gojković sazvala je za sutra Prvu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2019. godini

Na dnevnom redu sednice biće Predlog zakona o Centralnom registru stanovništva, kao i predlozi zakona o izmenama i dopunama Zakona o sredstvima za ishranu bilja i oplemenjivačima zemljišta, Zakona o bezbednosti hrane, Zakona o sredstvima za zaštitu bilja i Zakona o zdravlju bilja, koje je podnela Vlada.

Poslanici će razmatrati i Predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zakona o ugostiteljstvu, Predlog zakona o turizmu, Predlog zakona o potvrđivanju Ustava Međunarodne organizacije za civilnu zaštitu i Predlog zakona o prestanku važenja Zakona o ratifikaciji Sporazuma izmedu SFRJ i Vlade Malezije o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak, sa Protokolom, koje je podnela Vlada Srbije.

Sutra će pred poslanicima biti i Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine Srbije, koji je podnela Poslanička grupa Srpske napredne stranke.

Sednica počinje sutra u 10 sati.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković za sutra sazvala prvu sednicu parlamenta u 2019. godini

Izvor: Blic, 04.Mar.2019

Predsednica parlamenta Maja Gojković sazvala je za sutra prvu sednicu prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine u 2019. godini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.