Policija na mestima gde se slavi Prvi maj

Izvor: RTS, 30.Apr.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na mestima gde se slavi Prvi maj

Direktor policije Vladimir Rebić pozvao je povodom Međunarodnog praznika rada građane da budu odgovorni prema sebi i drugima. Poručio je da će pripadnici MUP-a i tokom prvomajskih praznika biti na svom radnom mestu i brinuti o bezbednosti građana.
Vladimir Rebić, koji je danas obišao Upravu za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, saobraćajnu patrolu na naplatnoj rampi Vrčin i policijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i vatrogasnu stanicu u Sopotu, rekao je da će policijski službenici sutra biti prisutni na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana, kako bi osigurali maksimalnu bezbednost.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sutra će biti angažovani na svim izletištima u Srbiji, gde se očekuje veliki broj građana koji će obeležiti Prvi maj, kako bi osigurali bezbednost i pružili pomoć, ukoliko bude potrebno", rekao je Rebić.
Čestitao je građanima Međunarodni praznik rada i apelovao na njih da vatru pale isključivo na mestima na kojima je to dozvoljeno kako se izbegle sve neželjene situacije i kako bi sve prošlo u najboljem redu.
Prema njegovim rečima, pripadnici saobraćajne policije biće angažovani i pružiće svoj doprinos kako bi bilo što manje gužvi na putevima.
Rebić je naveo i da će zaposleni u Upravi za upravne poslove u Ljermontovoj ulici u Beogradu i sutra i prekosutra, kao i tokom uskršnjih praznika, raditi kako bi građani mogli da obave sve poslove u vezi sa izdavanjem ličnih dokumenata.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rebić: Policija će sutra biti na svim izletištima kako bi osigurali bezbednost gradjana

Izvor: Beta Video, 30.Apr.2019

BEOGRAD - Direktor policije Vlаdimir Rebić danas je obišao Upravu za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, saobraćajnu patrolu na naplatnoj rampi Vrčin i policijsku i vatrogasnu stanicu u Sopotu. (pokrivalice) Beta/MUP

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.