Osnovci na raspustu

Izvor: S media, 15.Jun.2012, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovci na raspustu

Za učenike od prvog do sedmog razreda osnovnih škola danas se završava drugo polugodište, a od ponedeljka im zvanično počinje raspust.

Srednjoškolci idu u školu do 22. juna.

On zna kako da se izvuče iz škole: Pogledajte kako je prvak nasamario učiteljicu! (FOTO+VIDEO)

Beograd: Osmoro đaka inficirano tuberkulozom?

Nema škole, ekskurzija i takmičenja

Učenici osmog razreda, koji su se raspustili krajem maja, sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nedelje polažu završni ispit, malu maturu. Test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, biće 18. juna, a iz matematike 19. juna, od deset do 12 sati.

Ove godine polovina zadataka biće nepoznata, 25 odsto pitanja su iz zbirki, dok će 25 procenata biti takođe poznati zadaci, ali sa izmenjenim redosledom odgovora ili sa izmenjenim brojevima u odnosu na zadatke iz zbirki.

(Tanjug)

Foto: Guliver/Thinkstock
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnovci danas završavaju sa nastavom

Izvor: Blic, 15.Jun.2012

Za učenike od prvog do sedmog razreda osnovnih škola danas se završava drugo polugodište, a od ponedeljka im zvanično počinje raspust. Srednjoškolci idu u školu do 22. juna...Učenici osmog razreda, koji su se raspustili krajem maja, sledeće nedelje polažu završni ispit, malu maturu. Test...

Nastavak na Blic...

Osnovci danas završavaju sa nastavom

Izvor: Studio B, 15.Jun.2012

Za učenike od prvog do sedmog razreda osnovnih škola danas se završava drugo polugodište, a od ponedeljka im zvanično počinje raspust...Srednjoškolci idu u školu do 22. juna...Učenici osmog razreda, koji su se raspustili krajem maja, sledeće nedelje polažu završni ispit, malu maturu. Test...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.