Narednog vikenda deseti turnir City basket 3 na 3

Izvor: Beta, 19.Maj.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narednog vikenda deseti turnir City basket 3 na 3

Tradicionalni basket turnir 3 na 3 održaće se narednog vikenda u Beogradu, saopštili su danas organizatori. Jubilarno, deseto izdanje turnira City basket 3 na 3 na programu je 25. i 26. maja na platou ispred šoping centra "Delta City". Prvog dana turnira, u subotu, igraće se dva kruga kvalifikacija, dok su za nedelju predvidjene finalne borbe. Učešće na turniru je besplatno, a pobednike očekuju vredne nagrade u vidu sportske opreme, naveli su organizatori.Ekipe mogu uz trojicu igrača na terenu prijaviti još jednu izmenu, a broj učesnika je ograničen. Prijave traju do petka, 24. maja, na info pultu šoping centra "Delta City", kao i na telefone 011/22-03-624 i 065/22-03-600.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

NOVI SAD BASKET SITI: Bulut najavljuje prvi internacionalni turnir u Srbiji

Izvor: Večernje novosti, 20.Maj.2019, 08:54

Dobro je što je grad prepoznao potencijal svetskog događaja. Drago mi je što ćemo imati priliku da ugostimo najbolje ekipe sveta - kaže Dušan EPITET planetarnog centra basketa "tri na tri", koji je Srpska Atina dobila zahvaljujući najboljim ekipama i igračima na svetu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.