Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2023, 17:23

I prije početka sezone Trebinje puno turista

TREBINJE - Prvomajski praznici pokazali su da je krajnji jug Srpske idealno mjesto za odmor i uživanje. Proteklog vikenda, svi smještajni kapaciteti u Trebinju bili su popunjeni. To je sve uvertira za novu ljetnu sezonu koja zvanično počinje 19. maja. Turistički radnici i ove godine ističu da se traži krevet više.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

I prije početka sezone Trebinje puno turista

Izvor: Capital.ba, 08.Maj.2023, 08:11

TREBINJE – Prvomajski praznici pokazali su da je krajnji jug Srpske idealno mjesto za odmor i uživanje. Proteklog vikenda, svi smještajni kapaciteti u Trebinju bili su popunjeni. To je sve uvertira za novu ljetnu sezonu koja zvanično počinje 19. maja. Turistički radnici i ove godine ističu da...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.