Gojković sazvala novu sednicu parlamenta

Izvor: BKTV News, 11.Apr.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković sazvala novu sednicu parlamenta

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je drugu sednicu Prvog redovnog zasedanja za petak, 21. aprila, sa početkom u 10 časova, saopšteno je danas iz parlamenta.

Na dnevnom redu biće Predlog zakona o biomedicinski potpomognutoj oplodnji i Predlog zakona o transfuzijskoj medicini, koje je podnela Vlada Republike Srbije.

Sednica će se održati u velikoj sali Doma Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu.

Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Narodne skupštine je prethodno obavestila narodne poslanike da će Prva sednica Prvog redovnog zasedanja biti nastavljena u sredu, 19. aprila u 10 časova, navedeno je u saopštenju.

Pajtić podneo ostavku na mesto narodnog poslanika preko društvenih mreža; Gojković: Opet?
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici se vraćaju u klupe: Skupština nastavlja rad 19. aprila

Izvor: Telegraf.rs, 11.Apr.2017

Narodna skupština će nastaviti sa radom 19. aprila, saopšteno je danas iz parlamenta. Kako se navodi u saopštenju, predsednica parlamenta Maja Gojković obavestila je narodne poslanike da će Prva sednica Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije u 2017. godini, biti nastavljena...

Nastavak na Telegraf.rs...

Gojković sazvala novu sednicu skupštine za 21. april

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2017

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je drugu sednicu Prvog redovnog zasedanja za petak, 21. aprila, sa početkom u 10 časova, saopšteno je danas iz parlamenta Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je drugu sednicu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.