Džim Džarmuš oformio rok bend, poslušajte prvu pesmu

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džim Džarmuš oformio rok bend, poslušajte prvu pesmu

Poznati reditelj Džim Džarmuš, zajedno sa Karterom Loganom i muzičkim producentom Šejnom Stounbekom, oformio je sastav “SQÜRL”.

Ovaj trio se prvi put okupio 2009. kada su radili muziku za film “The Limits of Control”.

Četiri godine kasnije ponovo su se aktivirali i oformili sastav “SQÜR” isporučujući mešavinu buke i psihodelije koja može da se čuje u “Pink Dust”, prvoj numeri koju su predstavili.

Mini album sa četiri pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << su najavili za 21. maj kada će fanovi čuvenog reditelja moći da čuju i ostale numere.

Inače, Džim Džarmuš je početkom osamdesetih godina bio član njujorškog novotalasnog benda “The Del-Byzanteens”, a u Beogradu je zasvirao sa “Partibrejkersima” na čuvenom koncertu 1992 u SKC-u.

Pesmu “Pink Dust” možete poslušati ovde.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Jura Stublić i Film u Novom Sadu posle 25 godina!

Izvor: SvetGitara.com, 24.Apr.2013, 11:48

U organizaciji Kreativne zajednice "No border" i SKC Novi Sad, u subotu 27. Aprila 2013. godine, sa početkom u 21 čas novosadska publika će imati priliku da čuje poznati zagrebački rock sastav Film predvođen legendarnim Jurom Stublićem u klubu Fabrika SKC Novi Sad posle više od 25 godina.

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.