Šanse propuštene, Milan i Napoli podelili bodove!

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2019, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šanse propuštene, Milan i Napoli podelili bodove!

Derbi 21. kola Serije A završen je bez pobednika.

U duelu Milana i Napolija na "San Siru" pobednika nije bilo, čak ni golova, ali zato propuštenih šansi je bilo na obe strane.

Počelo je uvredljivim skandiranjem navijača Milana prema Napolitancima, a na terenu prva šansa za Napoli, Kaljehon je šutirao, Donaruma odlično reagovao i sprečio gol. Na drugoj strani Kutrone je pretio nakon akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pakete i Čalhanoglua, da bi par minuta nakon toga Milanu bio poništen gol zbog ofsajda Romanjolija.

Milan je početkom drugog poluvremena imao dve dobre šanse u roku od samo jednog minuta, Kesi i Paketa su pretili, a na drugoj strani velika šansa za Napoli.

Kaljehon je trčao u kontru, centrirao i - pogodio prečku.

Sredinom drugog dela Milik je imao dobru šansu nakon centaršuta Zjelinskog, Donaruma je ponovo odbranio, a imao je još jednu odbranu nakon šuta Zjelinskog.

Pjatek je dobio šansu u drugom delu igre umesto Kutrone, igrao je preko 20 minuta igrač koji je doveden za 35 miliona evra, a nije mu mnogo trebalo da uđe u prvu šansu. Iskontrolisao je veoma tešku loptu, bio je to sjajan pas sa sredine terena, ali je Ospina odbranio. Čak se kolumbijski golman i povredio ovom prilikom, ali je nastavio meč.

Upravo je golman Napolija imao sjajnu odbranu u situaciji jedan na jedan sa Musakijom nakon šuta Pjateka.

Napoli je preuzeo nakon toga inicijativu, imao je jedan udarac preko Zjelinskog, a zatim su upropastili dobru kontru. Milan je meč završio sa igračem više pošto je Fabian Ruiz dobio drugi žuti karton, oba je dobio zbog igranja rukom.

Ipak, nije bilo previše vremena da se napravi nešto više, ostalo je 0:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Debitovao Pjontek, igrao Paketa, a Milanu bod protiv Napolija doneo Donaruma

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2019

Ni posle pet godina Milan nije uspeo da pobedi Napoli, ali s obzirom na situaciju i raspored snaga večerašnji remi 0:0 na San Siru se može smatrati i uspehom za Rosonere. Međutim, Milanove muke sa efikasnošću i realizacijom se nastavljaju, a ne deluje da će ih rešiti ni najnovije skupoceno pojačanje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.