Počela Igra prestola: Šta se desilo u novoj epizodi?

Izvor: B92, 25.Apr.2016, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela "Igra prestola": Šta se desilo u novoj epizodi?

Iako sudbina Džona Snoua još nije razjašnjena, prva epizoda nove sezone “Igre prestola” nikog nije ostavila ravnodušnim.

PAŽNJA! Ostatak teksta sadrži spojlere!

“The Red Woman”, kako se zove epizoda, počinje od trenutka kada Davos pronalazi Džonovo telo i on ga sa odanim članovima Noćne straže štiti od ostatka “Bratstva”.

Sansa i Teon beže od Boltonovih i sastaju se sa Brijenom i Podrikom, dok Peščane zmije predvođene Elarijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preuzimaju vlast u Dorni ubistvom princa Dorana, Area Hote i Tristana.

Jedno otkriće o Melisandri toliko menja tok serije, da je neophodno da i sami pogledate prvu epizodu šeste sezone. Reći ćemo samo to da je glumica koja je igra, Keris van Hauten u jednom intervjuu izjavila: “Ona definitivno ima određene moći. Ne znam koliko je stara, ali sigurno ima više od 100 godina. Ona je mudar duh...”

HBO je objavio i prvi trejler za drugu epizodu:
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela "Igra prestola": Šta se desilo u novoj epizodi?

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2016

Iako sudbina Džona Snoua još nije razjašnjena, prva epizoda nove sezone “Igre prestola” nikog nije ostavila ravnodušnim...“The Red Woman”, kako se zove epizoda, počinje od trenutka kada Davos pronalazi Džonovo telo i on ga sa odanim članovima Noćne straže štiti od ostatka “Bratstva”...Sansa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.