Ukrao orahe , motornu pumpu i alat

Izvor: JUGpress.com, 21.Nov.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao orahe , motornu pumpu i alat

BLACE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su N. M. (1984) iz okoline Blaca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela krađa i teška krađa.

On se tereti da je u oktobru sa terase meštanina sela u okolini Blaca ukrao oko 100 kilograma oraha, kao i da je u martu mesecu 2015. godine, iz pomoćnog objekta drugog oštećenog ukrao motornu pumpu za vodu, deklamit, punjač >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za akumulator i alat.

N. M. je, uz krivične prijave, sproveden osnovnom javnom tužiocu u Kuršumliji. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.