Uhapšena žena zbog sumnje da je podvodila devojčicu

Izvor: RTS, 18.Okt.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena žena zbog sumnje da je podvodila devojčicu

Zbog sumnje da je četrnaestogodišnju devojčicu odvela u okolinu Ražnja, gde ju je seksualno iskoristio jedan muškarac, policija je uhapsila ženu iz Prokuplja.
Niška policija je uhapsila K. M. (33) iz Prokuplja, koja se sumnjiči da je 14-godišnju devojčicu početkom septembra, u dogovoru sa jednim muškarcem, dovela na ugovoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mesto u okolini Ražnja, gde ju je on seksualno iskoristio.

K. M. je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima, saopštio je MUP.
Policija je osumnjičenoj, po nalogu tužioca, odredila zadržavanje do 48 časova i ona je, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena Prokupčanka zbog trgovine ljudima

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2018

Policija je u Nišu uhapsila 33-godišnju K.M. iz Prokuplja koja je osumnjičena za trgovinu ljudima, saopštio je danas MUP...Ona je osumnjičena da je početkom septembra u dogovoru sa jednim muškarcem dovela 14-godišnju devojčicu na ugovoreno mesto u okolini Ražnja gde ju je on seksualno iskoristio...Po...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšena Prokupčanka zbog podvođenja maloletnice

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2018

Zbog sumnje da je početkom septembra ove godine 14-godišnju devojčicu, u dogovoru sa jednim muškarcem, odvela na ugovoreno mesto u okolini Ražnja, gde ju je on seksualno iskoristio, niška policija je uhapsila jednu žensku osobu iz Prokuplja staru 33 godine...Prema podacima iz policije, uhapšena...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.