Izvor: Blic, 30.Jul.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen mladić koji je bacio ručnu bombu u frizerski salon

Policija je u Prokuplju uhapsila M. R. (21) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za bacanje bombe u prokupački frizerski salon

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jul.2019

Zbog sumnje da je početkom juna tokom noći aktivirao ručnu bombu i kroz prozor je ubacio u jedan frizerski salon na izlazu iz Prokuplja ka Kuršumliji, prokupačka policija je uhapsila 21-godišnjeg muškarca. ..On se tereti da je počinio dva krivična dela - izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena...

Nastavak na JužneVesti.com...

HAPŠENJE U BORU Kod dilera u stanu pronađena marihuana, pištolj i kilogram duvana

Izvor: Blic, 31.Jul.2019, 12:26

Polilcija je u Boru uhapsila U. R. (19) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nedozvoljeno skladištenje robe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.