U saobraćajnoj nesreći u centru Prokuplja poginuo muškarac

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći u centru Prokuplja poginuo muškarac

U sudaru 2 vozila u centru Prokuplja jedna osoba je nastradala. Saobraćaj je u prekidu u ovom delu grada, a policijski uviđaj je u toku.

Nesreća se dogodila na delu državnog puta Prokuplje - Niš, kada je vozač automobila, iz zasad nepoznatog razloga, izgubio kontrolu i udario u drugo vozilo.

Kako su Južnim vestima potvrdili u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Hitnoj pomoći, nastradao je muškarac, dok je dvoje putnika iz drugog automobila nepovređeno.

Ekipa je odmah po pozivu izašla na lice mesta i pokušala oživljavanje, ali nisu uspeli. Čovek je prevežen u prokupačku Bolnicu gde je konstatovana smrt – kažu u Hitnoj.

Uviđaj je u toku, a u policiji zasad nisu mogli da komentarišu detalje ove nesreće.

Saobraćaj se preusmerava na bočne ulice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.