Šta da kažem unuku, gde su mu majka i sestra

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta da kažem unuku, gde su mu majka i sestra

Porodica Ljubić iz Prokuplja u utorak se oprašta od Dunje i Jovane poginule u udesu. Aleksandar je često pitao kada će seka da mu poraste da se igraju MOJ trogodišnji unuk Aleksandar stalno je zapitkivao mamu Jovanu kada će seka Dunja da poraste dovoljno da može sa njom da se igra, a ona je govorila: “Na zimu, kad padne sneg”. Kako sada da mu objasnim, kada bude tražio da ide na sprat kod mame, da njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << više nema - pita se jecajući Nedeljka Ljubić, baka i svekrva stradalih u sudaru kod Aleksinca. Nedeljka objašnjava da su se njeni sin Dragiša i pokojna snaha sa decom vraćali kući kada je beba počela da plače jer je bila gladna.PROČITAJTE JOŠ - Malu Dunju i Jovanu ubio kombi, stali da podoje bebu - Stali su samo da Jovana podoji Dunju. Kada su završili krenuli su, a kako se priča, taj kombi koji je naleteo na njih uopšte nije imao upaljena svetla. Ne razumem kakav je to čovek da udari u auto, a da se uopšte ni ne zaustavi - priča nesrećna žena. Dunja i njena mama Jovana biće sahranjene u utorak na groblju u Prokuplju. Trogodišnji Aleksandar, koji je udesu povređen, u stabilnom je stanju i trenutno se oporavlja na Dečjoj klinici u Nišu, dok je njegov otac Dragiša Ljubić u ponedeljak pušten na kućno lečenje iz bolnice.PROČITAJTE JOŠ - TEŽAK UDES: Poginula beba, troje povređeno Skrhanog od tuge, zatekli smo Dragišu pre puštanja kući kako sa članovima porodice pokušava da shvati šta se dogodilo kobne noći. - Vraćali smo se sa proslave nešto posle 21 sat. Nisam još otišao da vidim Aleksandra, jer mislim da bi ga dodatno potreslo da me vidi u ovakvom stanju - sa teškom mukom priča Dragiša.Dragiša sa majkom i rođacima u bolnici Njegova majka Nedeljka kaže da je Dunja u ponedeljak trebalo da napuni četiri meseca. Na Dragišino insistiranje otišli su u kapelu gde se nalazilo bebino telo. - Lutka moja, lokne moje lepe. Izgledala je kao da spava - kroz suze priča Nedeljka. Nesreća se dogodila kada je na “opel”, u kom se nalazio Dragiša sa suprugom Jovanom, sinom Aleksandrom i ćerkom Dunjom, naleteo kombi za čijim je volanom bio Dragoljub. Jocić. PROČITAJTE JOŠ - STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA Dva mladića poginula, beba i majka teško povređene "BIO SAM VEOMA PIJAN" ZBOG sumnje da je izazvao udes u kome su život izgubile dve osobe, dok su dve povređene, priveden je Dragoljub Jocić (45) koji je u ponedeljak najpre saslušan u Tužilaštvu nakon čega mu je Viši sud u Nišu odredio pritvor u trajanju od 30 dana. Kako “Novosti” saznaju od izvora bliskog istrazi, Jocić je prilikom saslušanja rekao da se ne seća svih detalja jer je bio “veoma pijan”. Kako sam tvrdi, “ni sam ne zna koliko je votke popio”. Tvrdi da nije hteo da pobegne nego nije bio svestan šta radi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DRAGIŠA (28) SAZNAO DA MU JE PIJANI VOZAČ UBIO ŽENU (28) I BEBU: U bolnici nastao muk

Izvor: Kurir, 03.Okt.2017

Dragiša Ljubić (28) i njegov sin Andrej (3) iz Prokuplja, koji su preživeli težak udes kod Aleksinca, u kojem su poginule šestomesečna Dunja i Jovana (28), uspešno se oporavljaju u bolnici u Nišu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.