Šest osoba povređeno u udesu kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 29.Dec.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest osoba povređeno u udesu kod Prokuplja

Prokupčanin V. M. (32) teško je povređen, a još 5 osoba zadobilo je lakše povrede u udesu dva automobila oko 7:20 kod sela Tulare.

Kako nezvanično saznajemo, do udesa je došlo usled neprilagođene brzine, snega i leda kojeg ima na putu.

V. M. sa težim povredama glave primljen je rano jutros i nakon ukazane pomoći prebačen je u niški Klinički centar. Pet drugih putnika u ovom saobraćajnoj nezgodi zadobili su lakše povrede i oni su, nakon ukazane pomoći, pušteni kućama - kazala je za Južne vesti dr Marija Despotović, portparol prokupačke Opšte bolnice.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PK: Šestoro povređenih u udesu

Izvor: OkRadio.rs, 29.Dec.2014

V.M. (32) iz Prokuplja teško je povređen, dok je još pet osoba zadobilo lakše povrede u sudaru dva automobila kod sela Tulare u ponedeljak. Nesreća se, nezvanično, dogodila usled neprilagođene brzine, snega i leda kojeg ima na putu. V. M. je zbog povreda prebačen na lečenje u Klinički centar...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.