Prokupačka bolnica: 27 obolelih,od 100 pregleda 2 za bolnicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 17:29

Prokupačka bolnica: 27 obolelih,od 100 pregleda 2 za bolnicu

U Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju hospitalizovano je 36 pacijenata sa teritorije Topličkog okruga, a kod 27 pacijenata potvrđen je kovid.

Na kiseoničkoj potpori trenutno je 19 pacijenata, objavljeno je na sajtu grada.

U toku jučerašnjeg dana, jedan kovid pacijent iz opštine Kuršumlija preminuo je u bolnici, dok je jedan transportovan na dalje lečenje u kruševačku kovid bolnicu.

U kovid ambulanti prokupačkog Doma zdravlja u poslednja 24 sata pregledano je 100 pacijenata, a dvoje je upućeno u bolnicu na dalje ispitivanje i lečenje.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Boru 122 aktivna slučaja zaraze koronavirusom

Izvor: Bor030.net, 04.Mar.2021

U poslednja 24 sata na teritoriji grada Bora potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dok se oporavilo sedam osoba, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije. U kovid ambulanti “Rudar” u toku jučerašnjeg dana pregledano je devetoro pacijenata sa potencijalnim simptomima zaraze...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.