Opštinske nagrade za najbolje studente i učenike

Izvor: juGmedia, 12.Feb.2016, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opštinske nagrade za najbolje studente i učenike

PROKUPLJE- Najbolji studenti i učenici iz Prokuplja nagrađeni su sa po 20.000 dinara preko Fonda za talente, a nagrade im je uručio predsednik opštine Miroljub Paunović na, za njih, priređenom prijemu.

“Čast mi je da vas pozdravim ispred Opštine Prokuplje i da vam kao akademcima poželim da nastavite putem rada, dobrih rezultata i uspeha. Ova nagrada je naš skroman doprinos vašem školovanju u nadi da će >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vam pomoći i motivisati vas da ostvarujete najbolje rezultate u oblastima za koje ste se opredelili”, kazao je Paunović izrazivši očekivanje da će se student vratiti u svoj grad posle završenih studija.

Nagrađeno je 62 studenta s prosečnom ocenom studiranja iznad 9 i za njih je izdvojeno više od 1.2  miliona dinara, dok su odlični učenici, koji su osvajali i nagrade na važnim takmičenjima, ukupno dobili 290.000 dinara.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.