Mladić pokušao da skoči sa zgrade hirurgije

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Nov.2014, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić pokušao da skoči sa zgrade hirurgije

Jedan dvadesetdvogodišnjak pokušao je, danas popodne, da se ubije skokom kroz prozor na odeljenju hirurgije Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju.

Mladić je, kako je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, posle polusatnog razgovora sa medicinskim osobljem, psihijatrom i pripadnicima obezbeđenja odustao od namere da se ubije.

On je to nameravao da učini skokom, kroz prozor sa odeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << hirurgije prokupačke bolnice, gde je visina preko tri metra.

Ispred zgrade hirurgije prokupačke bolnice sa koje je mladić hteo da skoči, pored medicinskog osoblja i lekara, okupio se i veliki broj građana.

Kako saznajemo, mladića su predhodno odbili da pregledaju svi lekari specijalisti iz prokupačke bolnice kod kojih je bio upućen, zato jer je transeksualac.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.