Maloletni vozač traktora nastradao kod Prokuplja

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletni vozač traktora nastradao kod Prokuplja

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu Gornja Bresnica – Ajdanovac u prokupačkoj opštini na licu mesta je povredama podlegao 17-godišnji mladić. Nesreća se dogodila nešto pre 16 sati, a prema nezvaničnim informacijama mladić je upravljao traktorom bez kabine.

Iz još uvek neutvrđenih razloga, on je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad traktorom, sleteo sa puta pri čemu je prilikom prevrtanja i pada sa traktora zadobio povrede od kojih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je preminuo na licu mesta.

Policiji je slučaj prijavio prolaznik, odmah su izašli na lice mesta i u toku je uviđaj koji će pokazati šta je uzrok ove teške saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, odnosno šta je uzrokovalo da mladić izgubi kontrolu nad traktorom i sleti sa puta.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Maloletnik stradao na traktoru kod Prokuplja

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Apr.2017, 09:51

Kako su potvrdili u PU Prokuplje, juče oko 16 sati, na putu Gornja Bresnica - Ajdanovac kraj Prokuplja, u saobraćajnoj nezgodi stradao je maloletni vozač traktora...Mladić je na licu mesta podlegao povredama, kada je, iz još neutvđenog razloga, izgubio kontrolu nad traktorom bez kabine, koji se...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.