Leoni traži lokaciju za četvrtu fabriku u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Leoni" traži lokaciju za četvrtu fabriku u Srbiji

Nakon Prokuplja, Malošišta i Niša, nemačka kompanija "Leoni“ traži pogodnu lokaciju za otvaranje četvrte fabrike u Srbiji.

Da ova fabrika želi da otvori još jednu fabriku u našoj zemlji, potvrdio je na obeležavanju veka od svog poslovanja generalni direktor fabrike Klemens Saks.

Poslovna klima u Srbiji veoma pogoduje daljem razvoju i zahvaljujući dobrim rezultatima, bira se nova lokacija za otvaranje četvrte fabrike. Od kako smo pre 8 godina došli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Srbiju, otvorili smo najpre fabriku u Prokuplju, zatim Malošištu a od nedavno i u Nišu. Od početnih 750, danas upošljavamo 5.770 radnika – rekao je Saks.

On naglašava da “Leoni” u Srbiji raste i razvija se sa tendencijom da u budućnosti broj zaposlenih dostigne oko desetak hiljada radnika.

Inače, kompanija “Leoni” je povodom obeležavanju 100 godina od osnivanja, prvi put od 2009. godine kako posluju u Srbiji, otvorila vrata za građane koji su mogli da se upoznaju sa procesom i uslovima rada u njihovim pogonima.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Posle Niša, "Leoni" traži lokaciju za četvrtu fabriku u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2017

Nakon Prokuplja, Malošišta i Niša, nemačka kompanija "Leoni“ traži pogodnu lokaciju za otvaranje četvrte fabrike u Srbiji, potvrdio je direktor kompanije Klemens Saks. Plan je da broj zaposlenih u ovoj kompaniji u Srbiji dostigne 10.000.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.