Doktor Dragan Milić dobitnik Plakete Svetog Prokopija

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Dragan Milić dobitnik Plakete Svetog Prokopija

Za doprinos kvalitetnijim uslovima rada u zdravstvenim ustanovama u gradu, ali i uspešnoj promociji Prokuplja širom Evrope, Komisija za dodelu Plakete Svetog Prokopija koju Grad Prokuplje tradicionalno dodeljuje na dan gradske slave, 21. jula, odlučila je da prestižno priznanje pripadne kardiohirurgu Draganu Miliću, docentu na Medicinskom fakultetu u Nišu i direktoru Klinike za kardiovaskularnu i transplantacionu hirurgiju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kliničkog centra Niš.

Doktor Milić je i član Srpskog lekarskog društva i iza sebe ima više stručnih publikacija i radova.

Osim Plakete sa likom Svetog Prokopija, Grad će ove godine dodeliti i tri pohvalnice najzaslužnijim pojedincima, ustanovama i preduzećima.

Na predlog prokupačkih ustanova kulture, Narodne biblioteke "Rade Drainac”, Doma kulture "Radivoj Uvalić Bata“ i Narodnog muzeja Toplice, pohvalnicu će dobiti Istorijski arhiv Toplice, a na predlog starešine hrama Svetog Prokopija protojereja Nikole Ilića - grčki grad Seres i Omladinski fudbalski klub Topličanin – kažu u službi za informisanje.

Nagrada će biti svečano uručena na Akademiji u Domu kulture 20. jula, dan uoči gradske slave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.