TELEFONI U KRNJAČI NEMI ZBOG KRAĐE TELEFONSKOG KABLA

Izvor: Kurir, 02.Avg.2011, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELEFONI U KRNJAČI NEMI ZBOG KRAĐE TELEFONSKOG KABLA

BEOGRAD - Telefonski saobraćaj za oko 1.400 korisnika na području Krnjače je u prekidu zbog krađe kablova, saopšteno je iz Telekoma "Srbije".

Kako je istaknuto, u delu naselja Krnjača, zbog seče i krađe kabla duž pančevačkog puta, u blizini Pančevačkog mosta, u prekidu je telefonski saobraćaj za oko 1.400 korisnika fiksne telefonije od čega je oko 400 biznis korisnika.

"Korisnici u bloku Braće Marić, Ovčanskom sebešu, Pančevačkom putu od broja 1-89 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i 2-66 i ulici Zage Malivuk nisu u mogućnosti da koriste usluge Telekoma 'Srbija'", navedeno je u saopštenju.

Ekipe su na terenu i pokušavaju da uspostave telefonski saobraćaj, a iz "Telekoma" ukazuju da očekuju da će svi građani do kraja dana, moći da koriste usluge kompanije.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.