Izvor: SrbijaNet.rs, 10.Maj.2010, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Sitigrup' jedini dostavio ponudu za savetnika za prodaju Telekoma

Jedinu ponudu na tenderu za savetnika za prodaju dela državnih akcija u Telekomu Srbije dostavio je konzorcijum iz Londona koji predvodi američki "Sitigrup global markets", objavilo je danas srpsko ministarstvo finansija. Tender za izbor savetnika
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigla jedna ponuda za savetnika za "Telekom"

Izvor: Mondo, 10.Maj.2010

Jedinu ponudu na tenderu za savetnika za prodaju dela državnih akcija u "Telekomu Srbija" dostavio je konzorcijum koji predvodi američki "Sitigrup global markets", objavilo je danas Ministarstvo finansija.

Nastavak na Mondo...

Sitigrup global markets iz Londona jedini na tenderu za savetnika za prodaju dela državnih akcija u Telekomu Srbije.

Izvor: TV Avala, 10.Maj.2010

Jedinu ponudu na tenderu za savetnika za prodaju dela državnih akcija u Telekomu Srbije dostavio je konzorcijum koji predvodi američki Sitigrup global markets (Citigroup), objavilo je danas srpsko ministarstvo finansija.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.