Izvor: Blic, 02.Apr.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevario građane za više od 2,5 miliona dinara

Prvostepenom presudom Opštinskog suda u Bačkoj Palanci, na zatvorsku kaznu od četri godine osuđen je Radoslav G. iz Bačke Palanke koji je prevario 70 građana i kompanije Telenor, Telekom "Srbija" i VIP mobil i oštetio ih za više od 2,5 miliona dinara.



Vreme nešto duže od sedam meseci koliko je mu je trajao pritvor (od 12.avgusta 2008.) uračunto je u kaznu, saopštila je Služba tog suda za odnose s javnošću.

Radislav G. je prevarene građane dovodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u zabludu tako što je, uz njihovu saglasnost, preuzimajući njihove kartice i brojeve telefona sa pomenutim kompanijama mobilne telefonije sklapao ugovore za korišćenje post-pejda i obećanjem da će on te usluge plaćati računom.

Pošto te usluge nije plaćao, računi su stizali na adrese građana, a kompanije mobilne telefonije podnele su sudu predloge za izvršenje popisom njihove imovine, što je prekinuto do okončanja krivičnog postupka protiv okrivljenog Radoslava G, odnosno pravosnažne sudske presude.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.