Objavljen tender za savetnika u prodaji Telekoma Srbije

Izvor: Beta, 12.Apr.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen tender za savetnika u prodaji Telekoma Srbije

BEOGRAD, 12. aprila 2010. (Beta) - Ministarstvo finansija Srbije objavilo je tender za izbor savetnika za prodaju 40 odsto državnih akcija u Telekomu Srbije, navodi se u novom broju Službenog glasnika.

Prema uslovima tendera, ponudjač mora biti investiciona banka svetskog renomea ili konzorcijum koji predvodi investiciona banka.

Uslov je i da je ponudjač u poslednje tri godine obavio najmanje jednu transakciju telekomunikacionih preduzeća iz Evrope, sa Bliskog istoka ili iz Zajednice nezavisnih država, vrednosti veće od 500 miliona evra, navodi se u oglasu.


Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država traži savetnika za Telekom

Izvor: B92, 12.Apr.2010

Beograd -- Ministarstvo finansija Srbije objavilo je tender za izbor savetnika za prodaju 40 odsto državnih akcija u Telekomu Srbije...Prema uslovima tendera, ponuđač mora biti investiciona banka svetskog renomea ili konzorcijum koji predvodi investiciona banka. Uslov je i da je ponuđač u poslednje...

Nastavak na B92...

Tender za savetnika za prodaju "Telekoma"

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2010

Ministarstvo finansija je objavilo tender za izbor savetnika za prodaju 40 odsto akcija u "Telekomu Srbija"...Ponuđač mora biti investiciona banka svetskog renomea ili konzorcijum koji predvodi investiciona banka s najmanje jednom obavljenom transakcijom telekomunikacionih preduzeća iz Evrope, sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.