Matić: Očekujem tri do pet ponuda za kupovinu Telekoma

Izvor: Blic, 10.Dec.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Očekujem tri do pet ponuda za kupovinu Telekoma

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić izjavila je da očekuje da će na tenderu za kupovinu 51 odsto akcija "Telekoma" tri do pet kompanija dostaviti svoju ponudu.

Matić je nakon konferencije za novinare u Vladi Srbije novinarima rekla da je tendersku dokumentaciju, osim ''Dojče telekoma", "Telekoma Austrija", "Frans telekoma", i ''Amerika mobil'' otkupila i kompanija "Veder investment" u čijem sastavu se nalazi egipatski ''Oraskom''.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkup tenderske dokumentacije zainteresovane su i kompanije ''Turksel'' i ''Vimpelkom'' koje posluju u okviru ruske kompanije ''Altimo''.

Rok za otkup tenderske dokumentacije ističe danas u 16 sati nakon čega će se znati konačan broj kompanija koje su zainteresovane da učestvuju u utakmici za kupovinu Telekoma.

Kompanije koje otkupe tendersku dokumentaciju imaju rok do 21. februara da dostave obavezujuću ponudu.
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.