Cvetković: Srpski budžet nije u krizi

Izvor: Politika, 06.Maj.2011, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Srpski budžet nije u krizi

BEOGRAD – Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da se, posle neuspeha prodaje Telekoma Srbije, u javnosti „stvorila netačna teza da je srpski budžet u krizi i da ne može da opstane bez tih sredstava”.

„Naravno da će neki projekti biti odlagani jer pare nisu stigle, ali tu se ionako radi o značajnim sredstvima koja nisu bila predviđena za ovu godinu”, rekao je Cvetković odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << />
„Najveći deo tih projekata biće finansiran iz kredita, kao što je Koridor 11, kao što je i bilo planirano”, rekao je Cvetković i dodao da će zaduženja biti finansirana onoliko koliko bude novca u budžetu.

Vlada Srbije juče je odbila ponudu Telekoma Austrija od 1,1 milijarde evra za kupovinu 51 odsto akcija Telekoma Srbija.

Beta

objavljeno: 06.05.2011
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma,   Telekom Srbija

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CVETKOVIĆ: BUDŽET NIJE U KRIZI ZBOG TELEKOMA

Izvor: Kurir, 06.Maj.2011

BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da se, posle neuspeha prodaje Telekoma Srbije, u javnosti "stvorila netačna teza da je srpski budžet u krizi i da ne može da opstane bez tih sredstava"..BEOGRAD - Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da se, posle neuspeha prodaje...

Nastavak na Kurir...

Cvetković:Budžet Srbije nije u krizi

Izvor: RTV Pink, 06.Maj.2011

Možemo i bez novca od Telekoma. . . Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je danas da je netačna teza da je srpski budžet u krizi i da ne može da preživi bez sredstava od prodaje "Telekoma Srbija". .

Nastavak na RTV Pink...

"Telekom" odložio projekte

Izvor: RTS, 07.Maj.2011, 09:07

Iako su sa novcem od prodaje "Telekoma" unapred pravljeni veliki planovi, iz Vlade Srbije poručuju da se projekti odlažu, ali da će biti ostvareni. Najvažniji od tih projekata biće finansirani iz budžeta za narednu godinu ili iz kredita, rekao premijer Cvetković. Ekonomisti upozoravaju na opasnost...

Nastavak na RTS...

Budžet Srbije nije u krizi

Izvor: Šumadija Press, 07.Maj.2011

Premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio je da nije tačna teza da je srpski budžet u krizi i da ne može da preživi bez sredstava od prodaje "Telekoma Srbija".

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.